Afman Schilderwerken

Afman Schilderwerken uit Leek in Groningen is een familiebedrijf met een lange staat van dienst. In 1886 werd het opgericht door Cornelis Afman. 5 generaties later zijn vader en zoon Henk en Henk Roel Afman eigenaars van het bedrijf. Afman Schilderwerken staat bekend als een schilder die écht vakwerk levert. In Groningen, Drenthe en Friesland, maar óók daarbuiten.

We zijn een middelgroot bedrijf. Dat betekent dat u gemakkelijk in contact komt met de persoon die ú nodig heeft. In veel gevallen zijn Henk of Henk-Roel Afman dat zelf. Ze zullen u altijd goed adviseren en een duidelijke offerte uitbrengen die ze persoonlijk toelichten.
Ook stucen, spuiten, glaszetten én houtrotreparaties
De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf op het gebied van woningonderhoud en -restauratie. We schilderen niet alleen uw huis maar doen ook houtrotreparaties en zetten verschillende soorten glas. Wanden kunnen we stucen, behangen of spuiten. Voor iedere vorm van onderhoud levert Afman Schilderwerken echte vakmensen.
Kwaliteitsgarantie door ‘Af-keurmerk’
Ongeacht de aard van de klus aan uw huis, kunt u verwachten dat we hem perfect uitvoeren. We zijn namelijk ‘AF-erkend’. En daar zijn we trots op. De eerste twee letters van die titel doen vermoeden dat we hem zelf hebben verzonnen. Dat is niet het geval! Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings- en glasbranche. Alle mensen van Afman Schilderwerken hebben daarnaast allemaal het VCA-certificaat. Dat houdt in dat ze verantwoord en veilig werken.
Jaarlijks schilderonderhoud via GlansGarant
Afman Schilderwerken is aangesloten bij GlansGarant. Via GlansGarant kunt u een tienjarig contract met ons afsluiten. Voor een vast bedrag per maand of jaar geven we uw huis dan ieder jaar een onderhoudsbeurt. Direct contact, helder advies en duidelijke offertes.

Weten wat wij voor uw huis kunnen betekenen?