Houtrot

Houtrot laat u repareren door Afman Schilderwerken uit Leek in Groningen. We hebben er de beste vakmensen voor en werken uitsluitend met topmaterialen. We verwijderen alle rotte plekken in het hout met een frees en vullen de lege plekken op met een twee componenten vulmiddel. Vaak is het ook nog nodig om een deel van het houtwerk door nieuw hout te vervangen. Als dat allemaal gedaan is, gaan we het houtwerk schilderen. Resultaat: een kozijn of deurpost alsof er nooit houtrot in heeft gezeten!
Afman Schilderwerken voorkomt houtrot met goed onderhoud
U voorkomt houtrot door het houtwerk in uw huis tijdig en vakkundig te onderhouden. Afman Schilderwerken helpt u daarbij. Houtrot aan huizen komt vaker voor dan gedacht, want met het blote oog valt het soms niet te zien. Het ontstaat door schimmels, een hoge luchtvochtigheid of lekkage. Hoe slechter een huis is onderhouden, hoe groter de kans op houtrot.
Houtrot voorkomen is voordelig
Met het regelmatig schilderen van het houtwerk in uw huis bespaart u veel geld. U voorkomt houtrot en hoeft dus niet complete kozijnen, deurposten of deuren te vervangen.
Houtrot in uw huis?
Neem contact met ons op.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?