Eiberkamp 8, 9351 VT Leek
06 23 47 51 73

Glaszetten

Afman Schilderwerken uit Leek in Groningen voorziet al uw ramen binnen en buiten van het juiste glas. We zetten HR-glas, verschillende soorten dubbel glas en zelfs gefigureerd glas. Verder plaatsen wij hardglazen puien en herstellen wij beschadigd glas-in-lood. In een mooi ontworpen huis of kantoorpand hoort zorgvuldig gekozen glas. Wij adviseren wat voor úw pand de meest geschikte mogelijkheden zijn en brengen kosteloos een heldere offerte uit.
De juiste prijs voor dubbel glas en HR-glas
Het is moeilijk om op voorhand te zeggen welke prijs u voor dubbel glas of HR-glas moet betalen. Dat prijs hangt af van verschillende factoren, zoals de glassoort en de afmetingen van de totale pui. Afman Schilderwerken weet precies wat voor glas uw huis nodig heeft. U betaalt een redelijke prijs.
Meer dan glaszetten alleen
Als nieuwe glazen zijn geplaatst, is een klus vaak nog niet af. Vaak moet er ook een nieuw kozijn komen en dat kozijn moet worden geschilderd. Bij Schilder HR Afman bent u daarvoor aan het juiste adres. Soms moet een complete pui eerst worden vervangen voordat er nieuw glas in kan. Ook dat doet Afman Schilderwerken.
Met spoed nieuw glas nodig?
Neem contact met ons op.